Over mij, Roos Komar

Ik ontvang je graag in mijn praktijk om ook jou een deskundige massage te geven.
Roos Komar, Eigenaar & masseuse, Massagepraktijk Breda

Roos Komar

Veel inspiratie en voldoening

Na een zoektocht naar de voor mij perfecte baan kwam ik erachter dat ik vaak teveel in mijn hoofd zat. Daardoor vond ik niet de balans die ik zocht. Ik besloot een massagecursus vakantieweek te volgen.

Dit bleek een goede keuze. Ik ondervond hoe fijn het is om te masseren en gemasseerd te worden. Door het geven van massages kwam ik in een flow van rust en voelde me completer dan ooit. De positieve reacties van mijn mede cursisten, vrienden en familie gaven me veel inspiratie en voldoening.

Ervaring

Met enthousiasme besloot ik de gehele opleiding tot Wellness Masseur te volgen, welke ik succesvol heb afgerond.
Ook nu blijf ik mijn kennis uitbreiden met het volgen van verschillende cursussen en opleidingen. Zo heeft het volgen van de opleiding sportmasseur me nog meer inzichten gegeven. Ook het werken in een Wellness als masseuse heeft mijn ervaring verrijkt.