Ontspanningsmassage Breda

De ontspanningsmassage is een heerlijke massage waarbij je tot diepe rust en ontspanning komt.

Het verhoogt de bewustwording van je lichaam en geest

Door de ontspanningsmassage worden afvalstoffen sneller uit je lichaam verwijderd. Het zorgt voor een sneller herstel en soepele spieren en kan klachten verzachten zoals: rugpijn, last van nek en schouders, koude voeten of slechte circulatie, hoofdpijn, slaapproblemen, verkrampte spieren, onrust. Na mijn massage voel je je weer als herboren.

Geef jezelf eens goed aandacht en maak een afspraak.

Een aanrader; Effectief en ontspannend!

Ik heb al meerdere keren de massage praktijk bezocht en genoten van een effectieve en lekkere 60-minuten massage. Gezien ik voor mijn werk veel achter de computer zit, heb ik snel last van nek- en rugklachten. Roos weet tijdens de massages precies de knopen aan te pakken, waardoor ik na de behandeling meteen verschil voel.

Roos is een gezellige meid, heeft persoonlijke interesse in haar klanten en weet een zeer ontspannende sfeer te creëren in haar praktijk waardoor je echt tot rust komt.

Lydia van de Laar

Roos is geweldig! Ze masseert met volle aandacht en voelde perfect aan wat ik nodig had. Als herboren verliet ik haar atelier, volledig ontspannen! Dankjewel Roos!
Evie Koreman

Zeer goede massage gehad van Roos heeft veel kennis van het vak. Luisterd goed wat je wilt. Is erg vriendelijk en doet het met volle overgave. Een echte aanrader.

Peter Meeuwesen

Ontspanningsmassage

45 min.: € 55,-

60 min.: € 65,-

75 min.: € 80,-

90 min.: € 95,-

120 min.:  € 130,-

Alle massages