Massage Breda en omstreken

Voor een deskundige massage die persoonlijk is afgestemd op jouw wensen.

Voor een massage in Breda

Wat je krijgt

massage bredaJij krijgt de meest ideale massage. Een toegewijde massage waarin jij en je wensen centraal staan.

Welke massage type je ook kiest, je bent bij mij altijd in goede handen. Je mag heerlijk ontspannen op de comfortabele massagetafel. Ik luister naar je wensen en eventuele lichamelijke klachten. Jij krijgt je heerlijke massage en je kan op mijn comfortabele massagetafel fijn wegdromen.

  • Ik masseer met veel aandacht;
  • Je kunt ook een combinatie van verschillende massages krijgen;
  • De praktijk is zeer ruim, schoon, met wc en keuken en met een comfortabele massagetafel.;
  • De rust en het schitterende uitzicht zijn kenmerkend voor mijn praktijk.

Massage aanbod

Bij Massagepraktijk Breda kun je voor alle bekende massages terecht, zoals de populaire ontspanningsmassage, een sportmassage of een Ayurvedische massage. Je komt geheel tot rust en je eventuele lichamelijke klachten worden verlicht.

De ontspannen praktijk is gevestigd op de bovenverdieping van een karakteristiek herenpand aan het begin van de Ginnekenweg in Breda. Je bent in de praktijk echt even verheven boven alle drukte en hectiek. Kom snel eens langs.

Maak nu een afspraak bij Massagepraktijk Breda, aan de Ginnekenweg.

Loop al 4 jaar bij de fysio en chiropractor wegens nek en rugpijn. Had ik me hier maar eerder laten masseren want na de eerste massage had ik sinds jaren geen pijn meer in mijn rug en was mijn rug helemaal zacht, los en ontspannen ik wist niet meer hoe dat voelde. Ik kan beter ademhalen, ontspannen en wordt weer pijnloos en uitgerust wakker. Roos past de behandeling helemaal op je aan en weet precies wat ervoor nodig is om jouw klachten aan te pakken met volle effectiviteit zonder onnodige (na)pijn. Ze werkt standaard met biologische natuurlijke massage olie wat ik met mijn gevoelige huid erg waardeer!

Loes IJmker

Een aanrader; Effectief en ontspannend!

Ik heb al meerdere keren de massage praktijk bezocht en genoten van een effectieve en lekkere 60-minuten massage. Gezien ik voor mijn werk veel achter de computer zit, heb ik snel last van nek- en rugklachten. Roos weet tijdens de massages precies de knopen aan te pakken, waardoor ik na de behandeling meteen verschil voel.

Roos is een gezellige meid, heeft persoonlijke interesse in haar klanten en weet een zeer ontspannende sfeer te creëren in haar praktijk waardoor je echt tot rust komt.

Lydia van de Laar

Roos is geweldig! Ze masseert met volle aandacht en voelde perfect aan wat ik nodig had. Als herboren verliet ik haar atelier, volledig ontspannen! Dankjewel Roos!
Evie Koreman

Zeer goede massage gehad van Roos heeft veel kennis van het vak. Luisterd goed wat je wilt. Is erg vriendelijk en doet het met volle overgave. Een echte aanrader.
Peter Meeuwesen

Letterlijk en figuurlijk een toplocatie voor een massage! Laat je masseren door Roos en je bent zeker weten verkocht. #aanrader
Sytske Flores

Kijk ook eens op de massage wiki pagina voor algemene massage informatie.